Neked való-e?


Sose ülj fel annak a trükknek, hogy ha valami menő, azt neked is csinálnod kell! Mint ahogy az ellenkezőjének se.

Egyetlen egy dolog számít, neked való-e vagy sem. Ha valaki az előzetes bizalmad kéri valamihez, annak az a veszélye, hogy kényszerpályára kerülhetsz, mert az átverések is így működnek. Ám a segítők módszere is ez, hisz ők egy teljesen más világ szülöttei, ahol a hit az elsődleges és nem a bizonyíték. Hisz bizonyítékot is lehet kreálni és hamisítani. Minél közelebb kerülsz az Álom frekvenciáihoz, annál távolabb a bizonyítástól, ami érthető is, ha az álmodó az álmok forrása.

A Valóság frekvenciáit azonban a sors vezérli, amin változtatni tudsz. Amikor az ilyen tanfolyamokat keresed, azért teszed, mert változtatni akarsz. Igen ám, de kész vagy megváltozni is? Ha elkezdenéd bizonygatni nekem, hogy te nem a hatalom miatt érdeklődsz, nem hinném el neked. Tudod miért? Mert mindenki ezért kutatja a spirituális világot. Én is így kezdtem annak idején. Ám itt van egy nagy különbség. A mások feletti hatalmat keresed vagy a saját szabadságodhoz van rá szükséged?

A most következő négy anyag arra jó, hogy kiderüljön, megbízol-e magadban. Ugyanis ha nekem te hiszel, az erre utal. Ne nekem higgy, hanem saját magadnak! Mert az is lehet jó válasz, hogy én egy barom vagyok és ez az egész egy nagy marhaság... ha még nincs itt az ideje, hogy ezzel foglalkozz. Divatból nem lehet ezt csinálni, ám el lehet így kezdeni. Én is eljöttem egy ilyen lehetőségből azzal, hogy még nem vagyok rá megérve és 10 év után meg már meg voltam. Ha akkor ragaszkodtam volna ahhoz, ma itt olvasnám veled együtt ezt a weboldalt és nem tudnám eldönteni, hogy ez az ember kamuzik-e vagy sem, mert ha nem, akkor ő jelentené rám a legnagyobb veszélyt. Hisz 10 évig tanultam valamit, amit most el kellene dobnom és mindent elölről kellene kezdenem!


Következő