Átképzés analóg ezósból modern ezósba

Gondoltam azokra is, akiknek meg kell érteniük azt, hogy a gondolkodásuknak vannak (szilárd) keretei, amiken túlra kell tudatukat vinnem. Az olyan hangokat, mint ez nyílt lázadás csakis az az alaptalan alacsony látószögű vélemény formálja, akik nem ismerik a modern tudathálózati megoldásokat.

Attól még mindenkinek megmarad a világa, hogy az ÉlményPark vetíti. Pláne így maradt meg a világvége után láthatóan épen és egészségesen. Bár ha most tényleg 1722-ben (1699-ben?) élünk Jézus születésétől számítva, akkor elmondható, hogy már most van egy piacképes megoldás az akkor felmerülő problémára. A Vízöntő azt hiszi, hogy eljött a kora és így kicsinálhatják, kivéve ha túléli és mire a többi észbekap, előjön a tőlük független megoldással.

Ott van még a 13. zodiákus jegy problémája, amiről elegánsan elfelejtkeztek és szintén bekavarhat a Műbe. Pláne úgy, ha mind a 12-ben jelen van egy picit.


Most pedig bemutatom az Utat. Ez az a verzió, ami a legszélesebb spektrumon átmegy. A különleges esetek továbbra is különlegesek maradnak.


Átképzés onnan ideJézusról. Mert két Jézus van! Mondjuk úgy, jobban örülne, ha Jézus Haver lenne és nem az Úr, aki előtt le kell borulni. De ezt a fejlett embernek nem is kell(ene) mondanom. A szellemi őslakosokat a saját vélemény is elválaszthatja a fejlett embertől! Ez azt jelenti, hogy már tényleg nincs sok hátra.